Jaarboek Kunstenaars 2017

Jaarboek Kunstenaars 2017

Het Jaarboek Kunstenaars 2017 is een verzameling kunst. Kunst van gevestigde kunstenaars en van talenten. Wij presenteren ons werk en vertellen kort een verhaal over onze kunst. Ik ben trots dat mijn werk op pagina 136 staat met het schilderij  ‘Alice Schwarz’ uit de serie ‘Faces from the Twenties’. Het schilderij is meer dan levensgroot, 190 cm x 120 cm geschilderd in olieverf en afgewerkt met bladzilver.

Kunstenaarsjaarboek2017-JeanElliot2

Het Jaarboek Kunstenaars is een van de uitingen waarmee Stichting Kunstweek invulling geeft aan haar doelstellingen, het vergroten van de belangstelling voor beeldende kunst in het algemeen en van de bekendheid van Nederlandse beeldend kunstenaars en hun werk in het bijzonder. Het Jaarboek verschijnt jaarlijks tijdens de Nationale Kunstweek in November en wordt gelezen door veel kunstliefhebbers in heel Nederland.

Naast dit Jaarboek Kunstenaars is Stichting Kunstweek onder meer ook verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende kunstbeurzen waaronder de Annual Dutch Art Fair in Amsterdam en de Nationale Kunstdagen in Rotterdam.

Het Jaarboek is te koop bij Studio Jean voor €12,00.


Jean Elliot